​Installation af varmepumpe – Både luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper

Varmepumpen er et godt alternativ eller supplement til fx oliefyr eller elvarme. Med den rigtige løsning sikrer du en ensartet opvarmning og holder fugtskaderne i skak! Få dig et godt indeklima og fornuftig varmeløsning med varmepumper - vi monterer og installerer varmepumper fra Nyborg til Odense og ned til Svendborg.

Til dig der ønsker en ny varmeløsning

Er du på udkig efter en ny varmeløsning, som både kan levere varme til centralvarmeanlægget og dit brugsvand – og har du ikke nok kvadratmeter i haven til et jordvarmeanlæg?

Så kan løsningen være en luft-vand varmepumpe. Pumpen optager energien fra luften udenfor og omdanner til varme inde i huset. Med en luft-vand varmepumpe får du en løsning som kan bruges året rundt og er billigere at installere end jordvarme.

Er du derimod på udkig efter et supplement til din eksisterende varmeforsyning?

Så kan en luft-luft varmepumpe være den optimale løsning. Luft-luft varmepumpen trækker varmen fra luften udenfor huset, og udleder inde i huset. Den er nem at installere – og en fornuftig investering, som giver dig en mindre varmeregning fra første dag. Luft-luft varmepumpen er for eksempel den optimale løsning til dig der er sommerhusejer, og ønsker en billig, effektiv og ikke mindst miljøvenlig varmeforsyning.

Autoriseret kølemontør

Vi er autoriserede kølemontører, samt installatører inden for varmepumper, og vi rådgiver dig til den bedste løsning, når det kommer til montering af varmepumpe og vedvarende energi.

Derfor tilbyder vi også alt inden for:

  • Autoriseret montering og installation af varmepumper
  • Løbende service, eftersyn og vedligeholdelse af pumper
  • Fejlfinding og reparation

Alt dette selvfølgelig til en attraktiv pris.

Hvad koster en varmepumpe?

Prisen på en varmepumpe afhænger af, om du ønsker en luft til vand eller en luft til luft varmepumpe, og hvor stor en effekt du ønsker af varmepumpen. Varmepumperne findes nemlig i rigtig mange forskellige prisklasser.

Vil du vide mere om, hvilken varmepumpe der passer til dit behov, eller er du usikker på om din eksisterende varmepumpe fungerer optimalt?​​​ Som en erfaren elektriker og autoriseret kølemontør kan jeg tilbyde montering af varmepumper, samt efterfølgende service af varmepumperne.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om vores priser og få en uforpligtende snak. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker det. Ring på telefon 20 87 55 79 eller skriv til vores e-mail mail@jakoel.dk. Vores firma er beliggende i Ørbæk, midt på øen, men vi kommer gerne ud til dig på det meste af Fyn - giv os endelig et kald hvis du er i tvivl eller hvis du vil høre mere om installation af varmepumper.

Har du et projekt der skal laves? Lad os hjælpe dig!

Firmaet​

​Jako El v/Henrik Jakobsen

Kragelundvej 14
​5853 Ørbæk

​Find vej

facebook

Kontaktinfo​

E-mail: mail@jakoel.dk

Tlf.: 20 87 55 79

CVR: 37206865